Vacature Stagiair(e) projectmanagement

Als stagiair(e) werk je samen met een team van ervaren projectmanagers aan de organisatie en productie van zakelijke events. Ook ondersteun je bij de creatie van event voorstellen en concepten. Hierbij help je met het selecteren van artiesten en sprekers, gebruik je desk research om tot de laatste event innovaties, trends en locaties te komen en vraag je offertes uit voor onze evenementen.

Naast de ondersteuning tijdens de organisatie, ben je ook regelmatig aanwezig bij de producties van onze evenementen. Waar je het eindresultaat zelf mag ondervinden en daar een steentje aan mag bijdragen door alles in goede banen te leiden. We werken in een hecht en gezellig team. En hebben een informele cultuur op kantoor, waarbij iedereen elkaar altijd helpt en we samen streven naar het beste resultaat. Als stagiair(e) krijg je bij ons goede begeleiding en zoveel verantwoordelijkheid als je zelf verdient. We helpen je graag met jouw ontwikkeling als jong talent in de eventbranche. Grijp je kans!

Wie zoeken we?
Een enthousiaste, leergierige student (3eof 4ejaars) die het evenementenvak verder wilt leren kennen. Je bent een sociaal persoon, die zin heeft om met veel energie in een team van jonge professionals te werken.

*Voorkeur voor studenten met een HBO studierichting event-, communicatie-, facility-, of leasure and entertainmentmanagement.

Bij wie moet je zijn?
Per e-mail aan Neeltje Straates:
neeltje@obsession.nl

Hoe lang kun je bij ons stage lopen?
Een stageperiode van 20 weken of langer is mogelijk.