071 56 01 660
  • nl
071 56 01 660
  • nl
← Onze inspiratie

Obsession TV; Van leeg vel tot productie.

obsession tv

Sinds een jaar wordt meerdere keren Obsession TV uitgezonden op YouTube. De afleveringen informeren en inspireren een breed publiek over evenementen. Obsession geeft deskundigen het woord om zo van elkaar te leren en samen te groeien. Er wordt gefilmd op toonaangevende producties en laat zien wat er nodig is om deze tot stand te brengen.

Onlangs staat een nieuwe Obsession TV live; “Van leeg vel tot productie”. In deze aflevering gaat het over de technische kant van een evenement. We nemen je mee achter de schermen bij een groot evenement met veel technische hoogstandjes. Van technisch ontwerp tot show. Jan Liebregts (Operationeel manager) en Guido Hogenboom (Technisch producent) vertellen samen hoe dit tot stand komt en wat er allemaal bij komt kijken.

Bekijk hier alle afleveringen van Obsession TV en vergeet je niet gratis te abonneren. Dan krijg je van ons bericht als er een nieuwe aflevering live is.

We horen graag wat je bezighoudt. Feedback en suggesties voor onderwerpen en kandidaten zijn van harte welkom! Stuur je Obsession TV wens naar:

Hans Klaver
E: Hans@obsession.nl
T: 071 5601660
www.obsession.nl