071 56 01 660
  • nl
071 56 01 660
  • nl
← Onze inspiratie

Gouden tips voor het inrichten van je evenement!

Onlangs hebben we ervoor gekozen om voor Obsession TV een item te maken over de inrichting van onze evenementen. Wij vinden dit namelijk ondergewaardeerd en erg belangrijk. De samenwerking met Elles & Hellen is goud en zorgt ervoor dat we een eigen signatuur geven aan de evenementen die we organiseren. Oog voor inrichting, branding en detail dit maakt het af en zorgt voor een juiste beleving van de gasten. We zijn flexibel om op basis van elk budget en elke locatie een passend plan te presenteren dat geheel het concept en de boodschap weergeven.

Elles van Goozen met haar visie op decoratie en eventarchitectuur in de Meet Up van Obsession TV.

3 Gouden tips over decoratie en eventarchitectuur

1 – Wat wilt u communiceren? Dit is de eerste vraag die wij aan onze klanten stellen. Dit is het uitgangspunt van ieder ontwerp. Zorg ervoor dat dit helder in kaart is en bedenk daarom heen een passend concept. Hoe sterker het concept des te krachtiger het ontwerp, is onze ervaring.

2 – Zonder onderscheid geen identiteit! Zoek naar een element wat het onderscheidende vermogen kan zijn. Wat is het geen waar de gasten na afloop nog over praten? Is dit een gave eyecatcher waar niemand om heen kon of een persoonlijke touch in het toilet waar de gasten zich door voelden aangesproken? Het zijn de details die het verschil maken!

3 – Branding! Maak niet gewoon een mooie sfeer maar laat zien waar de gasten zijn. Zorg dat er details zijn die alleen op dit specifieke event kunnen waardoor de gasten zich identificeren. Dit kan heel duidelijk met logo’s zijn, maar denk ook aan kleur gebruik of vormentaal van een huisstyle. Een mooi eventontwerp maken is niet moeilijk maar een onderscheid en sluitend ontwerp zorgt ervoor dat de aankleding het event ondersteund.