071 56 01 660
 • nl
071 56 01 660
 • nl

Vacature – Creatieve Communicatie medewerker

Heb je een wervende manier van schrijven én heb je feeling met zakelijke evenementen? Hou je van korte lijnen en hands on mentaliteit? Bruis je van de ideeën en creativiteit? Dan kun je die bij ons kwijt!

Wij geloven in de kracht van de fysieke ontmoeting. Dat ene moment waarin er echt contact is. Van mens tot mens. Waarin we samen groeien. Zo waardevol en onmisbaar in ons voortsnellende digitale tijdperk. Een evenement staat nooit op zichzelf, maar is onlosmakelijk verbonden met de marcomstrategie. Daarom zijn wij specialisten op het gebied van evenementen én communicatie. Zij aan zij helpen we bedrijven, organisaties en overheden om hun doelstellingen waar te maken middels impactvolle ontmoetingen.

Het begint bij het eerste plan; hoe vertalen we de briefing / doelstellingen van onze opdrachtgever naar een eventconcept en hoe vullen we het evenement en de communicatie in. Wij zoeken iemand die dit plan kan schrijven en daarnaast invulling kan geven aan het communicatietraject van een evenement.

Werken bij Obsession 

Obsession is een dynamisch evenementenbureau met een groot team aan event professionals. Wij werken voor zeer uiteenlopende opdrachtgevers in de corporate én publieke sector. Dat betekent dat je aan de slag gaat voor merken als Tommy Hilfiger en bol.com, maar ook voor de Verenigde Naties en Slachtofferhulp Nederland. Zo werken wij tegelijk aan Europese aanbestedingen en corporate pitches. Door oprecht geïnteresseerd te zijn in elkaar en in onze opdrachtgevers, hebben wij in de afgelopen 20 jaar mooie relaties opgebouwd in verschillende sectoren en onze mensen zijn daarbij de grootste kracht! Dit realiseren en waarderen we ook. Zo steken we energie in het inspireren en informeren van onze (event)specialisten, om ze nóg beter te maken. Naast het harde werken is er ook tijd en ruimte voor gezelligheid met elkaar. Wij verwachten van onze mensen flexibiliteit en commitment, en zorgen er op onze beurt voor dat het team optimaal kan presteren.

Werkzaamheden

 • Analyseren van een briefing en de creatieve vertaalslag maken naar een evenement- (concept en programma) en communicatievoorstel in samenwerking met je collega’s.
 • Uitwerken evenementenvoorstel, naast het schrijven ben je sterk in het visualiseren van de concepten die we bedenken. Het is een pré wanneer je overweg kunt met programma’s als Photoshop, Illustrator en eenvoudige videobewerkingsprogramma’s.
 • Adviseren over en invulling geven aan het communicatietraject van evenementen.
 • Externe (online) communicatie van Obsession

Vereisten

 • Relevante werkervaring binnen de zakelijke evenementenbranche
 • Bureauervaring is een grote pré
 • Kennis van marketing en communicatie
 • HBO werk- en denkniveau
 • Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift
 • Woonachtig binnen een straal van 45 minuten van Voorschoten
 • Minimaal 4 dagen per week beschikbaar

We hebben deze vereisten met zorg samengesteld en worden dan ook als minima gehanteerd. Voldoe je niet aan deze kaders? Dan kun je altijd op een ander moment solliciteren wanneer we een vacature hebben die voldoet aan jouw profiel.

Reageren
Is deze functie op je lijf geschreven? Stuur dan een opmerkelijke presentatie van jezelf en jouw competenties naar neeltje@obsession.nl