• en
  • en

Welcome to Bollywood

PVH (Tommy Hilfiger & Calvin Klein) — Internationaal Personeelsevenement

Een spectaculair eindejaarsfeest, dat het familiegevoel en het fashionkarakter van het bedrijf versterkt. Zo wil PVH Corporation haar wereldwijde medewerkers van Tommy Hilfiger en Calvin Klein in Amsterdam ontvangen en bedanken voor alle inzet in het voorbije jaar.

Voor het uitwerken van een concept, zoeken we aansluiting bij de focuslanden van PVH. In nauwe samenwerking met de opdrachtgever, kiezen we voor een van de meest kleurrijke culturen ter wereld: India. Van daaruit maken we de vertaalslag naar Bollywood. Op geen enkele manier over-the-top en carnavalesk, maar feestelijk en stijlvol, helemaal passend bij de A-merken van PVH.

De Amsterdam RAI ondergaat een metamorfose en wordt professioneel omgebouwd naar chique Indiase sferen. De hele inrichting heeft een Wow-factor. Een majestueus prieel in het midden biedt een podium aan dansers, artiesten en visuele projecties. Eromheen staan dinertafels opgesteld met kroonluchters en kristal om gezamenlijk, met 1.800 gasten, aan tafel te gaan. Na het diner volgt een groots feest, waarbij een sfeervolle Indiase tuin met reuzenrad en wijnbar fungeert als ontmoetingsplaats. In vier verschillende ruimtes is er muziek. Het draagt allemaal bij aan de feestelijke sfeer, waarin de gasten niet alleen een onvergetelijke avond beleven, maar ook ‘hun’ fashionmerk tot in de vezels voelen.

Fotograaf Barwerd van der Plas

"De samenwerking tussen Tommy Hilfiger en Obsession is bijzonder. Waar Tommy Hilfiger tekent voor de merkbeleving, is Obsession verantwoordelijk voor de invulling, strakke organisatie en productie."

Daniel O'Kelly
Creative Director / PVH Corporation