071 56 01 660
  • nl
071 56 01 660
  • nl

The Future of Banking

FMO — Internationaal Congres

FMO, de Nederlandse ontwikkelingsbank, investeert in ambitieuze ondernemers in opkomende markten en streeft duurzame groei van de private sector na. Om het jaar organiseert FMO een groot internationaal congres voor bestuurders en topmanagers van maatschappelijke banken en financiële instellingen wereldwijd. Voor de derde editie is Obsession gevraagd als dé eventpartner om het congres compact en gestroomlijnd te organiseren.

Aanpak

Voor de zeer uiteenlopende doelgroep van het FMO-congres, met mensen uit nabijgelegen landen, maar ook uit Afrika, Azië en Zuid-Amerika, bedenken we een logistieke formule, die aansluit bij ieders reis- en verblijfbudget. Met een selectie uit verschillende hotels in Rotterdam die allemaal op loop- en fietsafstand van de congreslocaties liggen, kunnen we het event compact houden. Ook duurzaamheid speelt daarbij een rol, gezien de ontwikkelingsdoelstelling van FMO. Tijdens het congres zelf staat inspiratie voorop. Daarvoor creëren we op drie locaties een atmosfeer die de bankdirecteuren ertoe aanzet om samen met ondernemers een visie te vormen voor de toekomst van de bancaire wereld.

Resultaat

Maar liefst 415 deelnemers uit verschillende landen namen deel aan dit inspiratiecongres. Tijdens de voorbereidingen en de productie waren we de spin in het web en onderhielden we contacten met de locaties, cateraars, decorateurs, entertainers, hotels en vele andere leveranciers. Bovenal hebben we gezorgd voor een strak geregisseerd event, waarvoor we aan het eind een staande ovatie kregen. Een mooier compliment is nauwelijks denkbaar.

Deel deze case op

  • Google+
  • Pinterest
Deel op LinkedIn