071 56 01 660
  • nl
071 56 01 660
  • nl

The Beat of the Dragon Heart

PVH (Tommy Hilfiger & Calvin Klein) — Internationaal personeelsevenement

Het eindejaarsevenement van PVH Corporation is wereldwijd een begrip bij alle medewerkers van Tommy Hilfiger en Calvin Klein. De merken zijn toonaangevende fashion labels en hebben zeer betrokken medewerkers. Ook in 2016 wil de directie 1.500 mensen samenbrengen om gezamenlijk het jaar af te sluiten en het nieuwe jaar met evenveel passie tegemoet te treden. De samenwerking met Obsession gaat ver terug; tien jaar geleden organiseerden wij al dit prestigieuze personeelsevenement. Trots zijn we dan ook dat we dit jaar weer benaderd zijn.

Aanpak

Om een aangrijpend concept te creëren vonden we inspiratie in de focuslanden van de PVH Corporation. In nauwe samenwerking met PVH hebben we gekozen voor een van de meest kleurrijke landen ter wereld: China met als thema ’The Beat of the Dragon Heart' . Stijlvol en feestelijk, met de kernwaarden van Tommy Hilfiger en Calvin Klein in het vizier, dat is wat het nodig heeft.

Resultaat

De locatie van het evenement was nauwelijks herkenbaar. De setting en het interieur hadden een onmiskenbare X-factor. Chinese ornamenten, bloemen, drummers, strijders en entourage, elk detail was spot on. Het draagt allemaal bij aan de feestelijke sfeer, waarin de gasten niet alleen een onvergetelijke avond beleven, maar ook ‘hun’ fashionmerk tot in de vezels voelen.

Deel deze case op

  • Google+
  • Pinterest
Deel op LinkedIn