071 56 01 660
  • nl
071 56 01 660
  • nl

SnowStorm

Snow Software — Relatie evenement

Binnen veel organisaties zijn IT uitgaven een enorme kostenpost. Dit terwijl goed overzicht vaak ontbreekt en men geen inzicht heeft in de daarbij behorende risico’s. Snow Software is een wereldwijde speler die zich toelegt op het voorkomen van onnodige kosten en het inzichtelijk maken van risico’s. Door monitoring en advies helpen ze organisaties om up-to-date te blijven én daarmee geld te besparen. Met dit uitgangspunt vraagt Snow Software ons om een relatie-evenement te organiseren, waarbij hun visie over IT beheer goed uit de verf komt.

Aanpak

Samen met Snow Software bedenken we een programma, dat het brede thema van software asset management belicht. Dat doen we vanuit het concept “Connect, Inspire, Improve” omdat alles draait om bewustwording en nieuwe mogelijkheden. De vraag die centraal staat; wat kun je ermee en hoe wordt je er samen beter van. Dit hebben we eerst plenair op ludieke wijze besproken tijdens een talkshow. Daarna volgden er drie x drie sessies, waarbij Snow-adviseurs zelf in gesprek gaan met hun klanten. De SnowStorm eindigt weer plenair, waarbij het sneeuwconfetti en inzichten regent!

Resultaat

Awareness creëren over hoe je met Snow kunt samenwerken, was de belangrijkste doelstelling. In die opzet is het evenement helemaal geslaagd. De 160 genodigden hebben de waarde en betekenis van software asset management ingezien. Ze noemen het evenement SnowStorm niet alleen zeer informatief, maar vooral heel vernieuwend.

Deel deze case op

  • Google+
  • Pinterest
Deel op LinkedIn

"Grootste, beste en ook nog eens disruptive… zowel vanuit klanten, partners als Snow collega’s. "

Sander van Gelderen
Marketing Manager / Snow Software