071 56 01 660
  • nl
071 56 01 660
  • nl

Schoon toekomstperspectief

Sealed Air — VIP event

Sealed Air staat vier dagen met een grote stand op de ISSA Interclean beurs in de RAI Amsterdam. Deze goedbezochte internationale beurs brengt alle bedrijven uit de hygiëne- en schoonmaakbranche bij elkaar. Om de ontmoetingen met hun relaties extra speciaal te maken wil Sealed Air tijdens deze beurs een VIP / relatie evenement organiseren.

Aanpak

Uitgangspunt is een bijzondere avond voor belangrijke relaties. Daarvoor bedenken we een concept dat dichtbij de kernwaarden van Sealed Air staat waar het gaat om duurzaamheid en milieubewustzijn. We gaan daarvoor niet alleen op zoek naar een passende locatie voor een groots en indrukwekkend diner, maar stellen ook voor om André Kuipers uit te nodigen om een presentatie te geven. Hij is iemand die de kernwaarden van Sealed Air als geen ander belichaamt.

Resultaat

Wit is de kleur van schoon en hygiënisch. En wit is de kleur van het VIP-diner in de Zuiderkerk. Aan weerszijden van een catwalk kunnen de gasten bestaande relaties verstevigen en nieuwe contacten opdoen. André Kuipers geeft een presentatie en na afloop krijgen de gasten een gesigneerde fotokaart mee met daarop hun eigen land gefotografeerd vanuit de ruimte. Dit staat voor een schoon toekomstperspectief waar Sealed Air zich als merk graag aan wil committeren.

Deel deze case op

  • Google+
  • Pinterest
Deel op LinkedIn