071 56 01 660
  • nl
  • en
071 56 01 660
  • nl
  • en

Peugeot GT Experience

Peugeot Nederland — Productpresentatie

De lancering van de Peugeot 308 GT en 208 GTi 30th is reden voor Peugeot om nadruk te leggen op sportief rijden. Bedoeling is om er een exclusief evenement van te maken voor relaties en journalisten, waarbij de beleving in alles voelbaar is. Wens is ook om de winnaar van een online game in the spotlight te zetten.

Aanpak

Exclusiviteit begint met een persoonlijke benadering. In het concept dat we uitwerken, draait alles om het selecte gezelschap van genodigden. Bedoeling is om hen voor, tijdens en na het event in de watten te leggen. Dat begint met uitnodigingen die nieuwsgierig maken en al de sfeer van het evenement ademen. Een gepersonaliseerd ‘racepit’-bord wijst hen de weg naar het circuit in Lelystad, dat we voor één dag omdopen tot Peugeot GT Track. Dit vertalen we door in alle elementen van het event. Van de skybox, de aankleding van het circuit tot optimale hospitality en begeleiding tijdens het rijden.

Resultaat

Een geslaagde dag waarin de relaties én de sportieve modellen van Peugeot de hoofdrol speelden. De genodigden konden in één dag alle modellen uitproberen, vergelijken en testen. De hele dag was duidelijk zichtbaar dat Peugeot de afzender was. De activiteiten en catering vonden allemaal plaats op het circuit. Zo hoefden de genodigden niet van het terrein af, was er volop gelegenheid om te netwerken en konden zij zich volledig overgeven aan de Peugeot GT Experience. Dat werd ook opgemerkt door de aanwezige journalisten, die zich in verschillende artikelen positief uitlieten over Peugeot.

Deel deze case op

  • Google+
  • Pinterest
Deel op LinkedIn