071 56 01 660
  • nl
071 56 01 660
  • nl

Leiders in beweging

KPN (Getronics) — Klant evenement

KPN neemt Getronics over. Twee werelden komen samen en de convergentie van IT en telecom is daar. Dat zijn de feiten, maar welke kracht ontstaat er door deze bundeling? Welke innovaties zijn denkbaar? En wat kunnen ze voor Nederland en de rest van de wereld betekenen? KPN wil deze toekomstvisie delen met 80 Nederlandse CEO’s.

Aanpak

Het draait om innovatiekracht en toekomst. Dat vraagt om een passend concept. Geen presentaties vanachter een katheder, maar een nieuwe manier om de wereld te doorgronden. Dat doen we met een exclusief en intiem diner met state-of-the-art projectietafels, die symbool staan voor innovatieve communicatie, en die een inkijkje geven in trends en mogelijkheden.

Resultaat

Door deze aanpak wordt de boodschap doorleefd. De grootzakelijke klanten van Getronics zijn zeer onder de indruk van de visie en uitstraling van het ´nieuwe Getronics´. Ze krijgen daarnaast een goed beeld van de nieuwe mogelijkheden die de overname hun biedt. KPN laat een blijvende indruk achter.

Deel deze case op

  • Google+
  • Pinterest
Deel op LinkedIn

"Als onze preffered supplier weet Obsession ons keer op keer goed aan te voelen. Het innovatieve karakter en de sterke organisatie sloten perfect aan bij onze wensen en doelstellingen voor dit belangrijke evenement."

Jacqueline Lycklema
Event manager /