071 56 01 660
  • nl
  • en
071 56 01 660
  • nl
  • en

Huawei Open Cloud Forum

Huawei — Brand event

Ontwikkelingen als draadloos internet, desktopvirtualisatie en 4G zorgen voor de nodige druk op datacentra. Software Defined Networking (SDN) is het antwoord om alle losse onderdelen aan elkaar te verbinden en een nieuwe IT-infrastructuur te ontwerpen. De Chinese telecomgigant Huawei is koploper op dit gebied. Wij worden door het Britse eventbureau Clive benaderd om als lokale partner samen met hen het Huawei Open Cloud Forum 2016 te organiseren en de deelname van Huawei aan het SDN World Congres te begeleiden.

Aanpak

Samen met Clive bedenken we binnen een recordtijd van twee dagen een plan met als uitgangspunt de ‘Cloud´. Daarna hebben we drie weken om de klus te klaren en de voorbereidingen te treffen. De gasten en deelnemers zullen de cloud letterlijk en figuurlijk gaan ervaren. Zowel tijdens het Huawei Open Cloud Forum als bij de Huawei stand op het SDN World Congres en de Huawei CSIC Experience Room in het World Forum.

Resultaat

Zo’n honderd CTO’s ontmoeten elkaar tijdens het forum in het Haagse Kurhaus en brainstormen met elkaar over de toekomst van de cloud binnen de IT-sector en de rol van SDN/NFV-oplossingen daarbij. Alles is gericht op kennis delen. Huawei kan zich zo profileren als marktleider op het gebied van SDN/NFV-oplossingen. Dat doen ze ook tijdens het SDN World Congres. We hebben een custom made stand voor hen ontwikkeld en tijdens de expo en in de Experience Room laten ze concrete oplossingen en casestudies zien. Dat zorgt voor de gewenste aandacht én nieuwe contacten.

Deel deze case op

  • Google+
  • Pinterest
Deel op LinkedIn

"Mede dankzij de fantastische zorg, betrokkenheid en professionaliteit van Obsession is het Huawei Open Cloud Forum 2016 en de deelname van Huawei aan het SDN World Congress tot een succes gebracht."

Clare Burgon
Account Director / Clive