Hartverwarmende glimlach

Nederlandse Hartstichting — Benefiet gala

Bedenk en organiseer een benefietgala voor de Nederlandse Hartstichting dat onderscheidend en verrassend is. Dus geen standaard event, maar toonaangevend binnen de wereld van charitatieve instellingen. Het inzamelen van geld mag daarbij niet de boventoon voeren.

Niets is zo goed voor je hart als lachen. We geven het gala daarom vorm als een bijzonder theaterdiner, omdat humor verbindt en theater synoniem staat voor een speciale avond uit. We bouwen vier podia om de gasten heen, waarop van alles gebeurt. Ook bedenken we een ‘stilteveiling’, waarbij er wel geld wordt opgehaald, maar mensen niet urenlang hoeven te luisteren. Dat geeft hen een betere gelegenheid om te netwerken en zaken te doen.

Een vermakelijke avond voor relaties en bedrijven die bijdraagt aan een positieve merkbeleving en het onderscheidend karakter van de Nederlandse Hartstichting. Daarnaast wordt er een hoog bedrag opgehaald ten gunste van Vrouwen met Hart- en Vaatziekten.

"Door de samenwerking met Obsession liep het complete traject van dit hartverwarmende evenement op rolletjes. Een bijzondere invulling van de avond en een sterke organisatie hebben ervoor gezorgd dat dit gala een prachtige bijdrage heeft geleverd aan de doelstelling van De Hartstichting."

Marc Tijhuis
/ Nederlandse Hartstichting