071 56 01 660
  • nl
071 56 01 660
  • nl

Een eigen concertavond

BeterBed, Beddenreus en Slaapgenoten — Personeelsevenement

BeterBed, Beddenreus en Slaapgenoten is een grote organisatie met een personeelsvereniging voor het organiseren van feesten en evenementen. De laatste jaren is niet alleen het animo voor de personeelsvereniging teruggelopen, maar ook het aantal medewerkers dat naar het jaarlijkse personeelsevenement komt. Een frisse kijk en nieuwe aanpak zijn gewenst.

Aanpak

Een aanpak die zorgt voor meer betrokkenheid en verbondenheid tussen de medewerkers uit heel Nederland. Daarvoor bedenken we het concept van een exclusieve concertavond, die speciaal georganiseerd wordt voor alle medewerkers van Beterbed, Beddenreus en Slaapgenoten. Medewerkers worden al ver van te voren betrokken en nieuwsgierig gemaakt. Zo kunnen ze meestemmen welke muziek er gedraaid wordt en welke artiesten gaan optreden. Door een uitgebreid en strak georganiseerd communicatietraject met o.a. aanplakbiljetten en persoonlijke concertkaartjes krijgt iedereen individuele aandacht, wat vooral ook bij de collega’s op de weg in goede aarde valt. Uiteindelijk weet de hele organisatie ervan; dit evenement mogen ze niet missen. De centraal gelegen feestlocatie in het midden van het land met overnachtingmogelijkheden en georganiseerd vervoer is een formaliteit.

Resultaat

De line up van artiesten en muziek is verrassend, leuk en vooral zelfgekozen. Dat maakt dat het personeelsevenement bij de medewerkers heel ‘eigen’ aanvoelt. Ze hebben een fantastische feestavond, zoals er in jaren niet is geweest. Goed voor de collegiale band en de binding met het bedrijf. BeterBed, Beddenreus en Slaapgenoten kan zich het komende jaar verheugen op meer animo voor de personeelsvereniging, meteen al kwamen er twaalf aanmeldingen, en een nóg hogere opkomst bij het jaarlijkse event.

Deel deze case op

  • Google+
  • Pinterest
Deel op LinkedIn

"Obsession heeft ons uitstekend geholpen.Van brainstormen over alle plannen en mogelijkheden tot aan de kleine details op het feest zelf. Een goede investering in ontzorgen! Ze bieden professionele begeleiding in het voortraject, zodat je niets vergeet, maar zorgen er ook voor dat de personeelsvereniging van het bedrijf een leuk feest heeft. Top!"

Vincent Thijssen
Voorzitter Personeelsvereniging / BeterBed, Beddenreus en Slaapgenoten