071 56 01 660
  • nl
071 56 01 660
  • nl

BUM Day: The future is ours

Actemium — Congres Managers Day

Actemium is de nieuwe tak van VINCI Energies dat zich volledig richt op industriële processen. De organisatie groeit snel en is met 19.000 engineers en technici actief in 35 landen. Een netwerkorganisatie met enorm veel potentieel, die valt of staat met samenwerking. De ambitie is om wereldwijd als één sterk merk te opereren. Een kennismaking van business units onderling en het versterken van hun band met Actemium is dan ook wenselijk. Daarom nodigt de directie 500 managers uit om samen te komen in Noordwijk voor een tweedaags congres.

Aanpak

Voor Business Unit Manager Day 2015 (BUM Day) bedenken we een concept dat een gevoel van urgentie uitdrukt: The Future is Now. Vanuit de trits connect-create-explore wordt een actieve bijdrage van de aanwezigen gevraagd om elkaar te leren kennen en kansen te verkennen voor samenwerking en business development. We bieden hun een gevarieerd programma dat in het teken staat van inspireren, weten wat er wereldwijd speelt en verbindingen leggen. Dat gebeurt tijdens een plenaire bijeenkomst, parallelle sessies, een beursvloer en verschillende netwerkdiners. Om de aanwezigen extra te motiveren tot concrete actie over te gaan, worden zij op de tweede dag bovendien letterlijk bij de thematiek betrokken.

Resultaat

Dat leidt tot een nieuwe breed gedragen pay-off: The Future is Ours. Een teken dat BUM Day 2015 geslaagd is in haar opzet om de onderlinge band tussen de business unit managers en die met Actemium te versterken. De 500 genodigden waaierden vervolgens weer uit naar alle windstreken met een gevoel van trots en eenheid en met actuele informatie over de industrie en de kernwaarden van hun organisatie.

Fotograaf: Raphaël Soret

Deel deze case op

  • Google+
  • Pinterest
Deel op LinkedIn