071 56 01 660
  • nl
071 56 01 660
  • nl

Bol.com Top 1.000 event

Bol.com — Partner event

Bol.com is hét online retailplatform van Nederland en Vlaanderen, waarop zo’n 18.000 bedrijven hun artikelen aanbieden. Door dit partnernetwerk ontstaat een unieke samenwerking waar iedereen de vruchten van plukt. Geen harde concurrentie, maar kijken hoe je met elkaar meer uit e-commerce kunt halen. In lijn met deze gedachte vraagt bol.com ons om het jaarlijkse partnerevent te organiseren. Een dag vol inspiratie en informatie over de ontwikkelingen van retail en welke kansen dat biedt voor de online verkoop in de toekomst.

Aanpak

Als partner wil je je betrokken voelen, gehoord worden en aan den lijve ervaren hoe waardevol het partnerschap is. Dat nemen we als uitgangspunt voor het bol.com Top 1.000 event. De thema’s ‘Meer uit je bedrijf halen’ en ‘Je kan het met bol.com’ vertalen we naar alle aspecten van de dag, waaronder een speciale eventwebsite, het programma, de aankleding en een eventhelpdesk. Elke gast kan zijn of haar persoonlijke programma samenstellen. Tegelijk versterkt dit de rol van bol.com als partner in het faciliteren en versnellen van e-commerce.

Resultaat

In aanloop naar, tijdens en ook na het bol.com Top 1.000 event zijn de partners ondergedompeld in alles wat bol.com te bieden heeft. Het merk bol.com heeft voor de partners letterlijk een gezicht gekregen. Geen abstracte organisatie, maar een organisatie waar mensen klaarstaan om altijd en waar dan ook te helpen en te ondersteunen. Door de conceptuele en persoonlijke benadering is het bol.com Top 1.000 event een bijeenkomst geworden met visie en focus. Dat zagen we terug in de hoge bezoekersaantallen en de waardering. De komende jaren wordt dit format dan ook verder uitgebouwd.

Deel deze case op

  • Google+
  • Pinterest
Deel op LinkedIn

"Het was een zeer interessante en leerzame dag. Met nieuwe input voor de komende tijd. Het maakt je weer enthousiast om druk aan de slag te gaan met bol.com!"

Bezoeker
Partner bol.com /