071 56 01 660
  • nl
071 56 01 660
  • nl

Bol.com in alle staten

Bol.com — Personeelsevenement

Bol.com organiseert ieder jaar een zomerfeest om de 1.650 medewerkers te bedanken voor hun inzet en het onderlinge saamhorigheidsgevoel en de binding met het bedrijf te versterken. Als preferred partner van bol.com is Obsession één van de partijen die gevraagd wordt om een creatief concept te bedenken en het feest te organiseren. We zijn niet de enige die in de smaak vallen. Dat leidt uiteindelijk tot het beste van twee werelden. Voor het zomerfeest van bol.com werken we namelijk nauw samen met The Oval Office.

Aanpak

Bol.com koos voor het creatief concept van The Oval Office en de vertaalslag naar een verrassend middagprogramma van Obsession. We bundelen daarom onze krachten en beginnen met een startbespreking met alle partijen. Dat leidt tot een blauwdruk met een duidelijke taakverdeling én houvast, waarmee we in het gehele proces de verwachtingen kunnen managen en goed kunnen samenwerken. The Oval Office werkt het concept ‘In alle staten’ verder uit en geeft de Hysterische, Energieke, Relaxte en Rebelse staten vorm in programma, branding en signing. Obsession tekent voor het middagprogramma en bedenkt voor iedere staat een passende activiteit: energieke mega-trefbal, een hysterische tandemrace, een rebelse muziekquiz en een relaxte mindfulness coach. Daarnaast nemen wij het overall projectmanagement en de logistiek van locatie en catering voor onze rekening.

Resultaat

Mede door het fantastische weer is het een zomerfeest geworden waar de medewerkers zeer leuke herinneringen aan hebben overgehouden. Ze worden bij aankomst meteen ‘in alle staten’ gebracht door gekleurde bandjes die hun team voor de dag bepalen. Dat zorgt voor maximaal gemixte groepen, waardoor iedereen bijzondere ontmoetingen heeft gehad met collega’s die ze nog niet kenden, één van de belangrijkste doelstellingen van het zomerfeest. Ook de andere kernwaarden van bol.com zijn gevierd door een informele setting, catering met een festivalvibe en een middag om op verrassende wijze met elkaar in actie te komen. Gewaardeerd met een dikke 8. Laat de rest van de zomer maar komen.

Foto's Menno Ridderhof

Deel deze case op

  • Google+
  • Pinterest
Deel op LinkedIn