071 56 01 660
  • nl
071 56 01 660
  • nl

Beleef de RET- parade

RET — Familiedag

RET is het openbaar vervoerbedrijf in de regio Rotterdam. Zo’n 3.000 medewerkers vervoeren dagelijks zo’n 600.000 reizigers! RET doet het goed en de klanttevredenheid stijgt ieder jaar. Daarom wil het bedrijf haar medewerkers bedanken voor hun tomeloze inzet. In de vorm van een groots tweedaags event dat een gevoel van samenhorigheid en trots oproept.

Aanpak

Obsession ontwikkelde in samenwerking met RET een programma voor jong en oud. Want het moest niet alleen een feest worden voor de medewerkers, maar ook voor alle gezinsleden. Een echt familiefeest dus, precies zoals het bedrijf zelf in elkaar zit. De ideeën legden we steeds voor aan een klankbordgroep van medewerkers. Zo werd het concept voor de RET-parade geboren. Een gemêleerd programma met optredens, interessante workshops en leuke doe- activiteiten door externen en eigen mensen. En waar kun je dit beter doen dan op een remise? De Remise Beverwaard werd voor een heel weekend omgetoverd in een paradeterrein. Groot genoeg en kostenbewust, want iedereen kon met de tram komen.

Resultaat

Twee gezellige en goed verlopen dagen, waar medewerkers, partners en kinderen vermaak vonden op een veelzijdige parade. Ook kreeg iedereen een indruk van het werk en de werkomgeving van hun vader, moeder, opa of oma. Het event werd zelfs zó goed gewaardeerd dat nu al gesproken wordt over het overtreffen van de klanttevredenheidscijfers. Zodat er snel een nieuw feest komt.

Deel deze case op

  • Google+
  • Pinterest
Deel op LinkedIn

"‘De Parade’ was echt hét paradepaardje van de RET. Wat een geweldige entourage en organisatie. Hele grote en dikke complimenten voor een ieder die hieraan heeft meegewerkt."

Magreeth Kadiks
Communicatieadviseur social business / RET