071 56 01 660
  • nl
071 56 01 660
  • nl

Bij ons werken

Ons bedrijf is altijd in beweging en groeit. Het team bestaat uit loyale, energieke en deskundige mensen die serieus én vol passie elke dag komen werken om bijzondere evenementen te verwezenlijken. Hier zijn wij erg trots op!

Heb jij ervaring met het produceren van zakelijke evenementen en ben je toe aan een volgende stap? Wil jij de mooiste opdrachten van Nederland realiseren bij een van de beste bureaus van Nederland? Obsession Evenementen én Communicatie zoekt versterking van het event team!

Bijzondere ontmoetingen, perfect geregeld!

Wij zien evenementen als waardevolle ontmoetingen, die we met visie en vakmanschap bedenken en realiseren. Door oprecht geïnteresseerd te zijn in elkaar en in onze opdrachtgevers, hebben wij in de afgelopen 20 jaar mooie relaties opgebouwd in verschillende sectoren. Onze mensen zijn de grootste kracht! Dit realiseren en waarderen we ook. Zo steken we energie in het inspireren en informeren van onze eventspecialisten, om ze nóg beter te maken. Naast het harde werken is er ook tijd en ruimte voor gezelligheid met elkaar. Wij verwachten van onze mensen flexibiliteit en commitment, en zorgen er op onze beurt voor dat het team optimaal kan presteren.

Vergroot foto

Vacature: Eventmanager

De functie
Als eventmanager ben je van start tot finish betrokken bij meerdere projecten, zowel tijdens de organisatie als de productie van het evenement. Je bent de coördinerende factor voor leveranciers en eindverantwoordelijk voor de voortgang en het bewaken van het eventconcept. Als eventmanager ben je het eerste aanspreekpunt van de opdrachtgever. Daarin heb je zowel een uitvoerende als een adviserende rol. Afhankelijk van de complexiteit van het project werk je in teamverband met collega’s of beheer je het project zelfstandig. Je bent onderdeel van een team met event professionals en werkt in een open en gezellige sfeer.

De werkzaamheden
– Zelfstandig organiseren en uitvoeren van evenementen
– Contact onderhouden met en adviseren van opdrachtgevers
– Leveranciers aansturen
– Budgetteren en inkopen
– Organisatorische en financiële eindverantwoordelijkheid dragen
Research en het uitwerken van voorstellen

De vereisten
– Minimaal 4 jaar relevante werkervaring binnen de zakelijke evenementenbranche
– Bureauervaring is een grote pré!
– Flexibel, creatief, leergierig en initiatiefrijk ingesteld
– Basiskennis van marketing & communicatie
– HBO werk- en denkniveau
– Geen 9-17 mentaliteit
– Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal, woord als geschrift
– In bezit van rijbewijs B
– Woonachtig binnen een straal van 45 minuten van Voorschoten
– Minimaal 4 dagen per week beschikbaar

We hebben deze vereisten met zorg samengesteld en worden dan ook als minima gehanteerd. Voldoe je niet aan deze kaders? Dan kun je altijd op een ander moment solliciteren wanneer we een vacature hebben die voldoet aan jouw profiel.

Reageren:
Graag ontvangen we je motivatiebrief en CV t.a.v. Neeltje Straates (neeltje@obsession.nl).

 

Bel of mail voor meer informatie: 071 560 16 60 a info@obsession.nl