071 56 01 660
  • nl
071 56 01 660
  • nl

Bij ons werken

Ons bedrijf is altijd in beweging en groeit. Het team bestaat uit loyale, energieke en deskundige mensen die serieus én vol passie elke dag komen werken om bijzondere evenementen te verwezenlijken. Hier zijn wij erg trots op!

 

Op dit moment hebben we de volgende vacatures openstaan:

 

Vacature – Stagiair(e) Projectmanagement

Bijzondere ontmoetingen, perfect geregeld!

Wij zien evenementen als waardevolle ontmoetingen, die we met visie en vakmanschap bedenken en realiseren. Door oprecht geïnteresseerd te zijn in elkaar en in onze opdrachtgevers, hebben wij in de afgelopen 20 jaar mooie relaties opgebouwd in verschillende sectoren. Onze mensen zijn daarbij de grootste kracht! Dit realiseren en waarderen we ook. Zo steken we energie in het inspireren en informeren van onze eventspecialisten, om ze nóg beter te maken. Naast het harde werken is er ook tijd en ruimte voor gezelligheid met elkaar. Wij verwachten van onze mensen flexibiliteit en commitment, en zorgen er op onze beurt voor dat het team optimaal kan presteren.

Vergroot foto

Jij verdient het allerbeste…

Maak de volgende stap. Maak met ons events!

Heb jij ervaring binnen de zakelijke evenementenbranche en ben je toe aan een volgende stap? Wil jij de mooiste opdrachten van Nederland realiseren bij een van de beste bureaus van Nederland? Obsession Evenementen én Communicatie zoekt versterking van het eventteam. Bekijk de openstaande vacatures.

We ontmoeten je graag!

Bel of mail voor meer informatie: 071 560 16 60 a info@obsession.nl