071 56 01 660
  • nl
071 56 01 660
  • nl

Bij ons werken

Ons bedrijf is altijd in beweging en groeit. Het team bestaat uit loyale, energieke en deskundige mensen die serieus én vol passie elke dag komen werken om bijzondere evenementen te verwezenlijken. Hier zijn wij erg trots op!

Op dit moment staat er geen specifieke functie open maar we zijn altijd op zoek naar gedreven en goede eventmanagers. We hebben hiervoor wel een aantal criteria opgesteld, deze vind je onderaan deze pagina. Voldoe je aan deze criteria dan willen we je graag ontmoeten!

Bijzondere ontmoetingen, perfect geregeld!

Wij zien evenementen als waardevolle ontmoetingen, die we met visie en vakmanschap bedenken en realiseren. Door oprecht geïnteresseerd te zijn in elkaar en in onze opdrachtgevers hebben we in de afgelopen 15 jaar mooie relaties opgebouwd in verschillende sectoren. Door onze passie, kennis en ambitie hebben we een plek verworven in de bovenlaag van de zakelijke evenementenbranche.

Vergroot foto

Als eventmanager van Obsession ben je van start tot finish betrokken bij meerdere projecten, zowel tijdens de organisatie als de uitvoering van het evenement. Je bent de coördinerende factor voor leveranciers en eindverantwoordelijk voor de voortgang en het bewaken van het concept. Als eerste aanspreekpunt van de opdrachtgever heb je daarbij zowel een uitvoerende als een adviserende rol. Afhankelijk van de complexiteit van het project werk je in teamverband met collega’s of beheer je het project zelfstandig.

De werkzaamheden
Research en het uitwerken van voorstellen
– Zelfstandig organiseren en uitvoeren van evenementen
– Contact onderhouden met en adviseren van opdrachtgevers
– Leveranciers aansturen
– Budgetteren en inkopen
– Organisatorische en financiële eindverantwoordelijkheid dragen

De vereisten
– Min. 2 jaar werkervaring binnen de zakelijke evenementenbranche
– Bureauervaring is een grote pré!
– Flexibel, creatief, leergierig en initiatiefrijk ingesteld
– Basiskennis van marketing & communicatie
– HBO werk- en denkniveau
– Geen 9-17 mentaliteit
– Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal
– In bezit van rijbewijs B
– Woonachtig binnen 30 minuten van Voorschoten
– Fulltime beschikbaarheid is een must

We hebben deze criteria met zorg samengesteld en ze worden dan ook als minima gehanteerd. Ben jij die persoon die hieraan voldoet en ben je van toegevoegde waarde op ons team dan mag je altijd een open sollicitatie sturen want dan willen we je graag ontmoeten!

Neeltje Plasmeijer (neeltje@obsession.nl)

Bel of mail voor meer informatie: 071 560 16 60 a info@obsession.nl