071 56 01 660
  • nl
  • en
071 56 01 660
  • nl
  • en

Onze drive

Wat

Als evenementenbureau communiceren wij uw boodschap. We zijn sterk in evenementen én communicatie. We creëren, coördineren en regisseren ontmoetingen, die verder gaan dan de dag zelf. Voor iedere vraag bedenken we een passende oplossing. Een evenement is geen doel op zich, maar een middel om uw boodschap voor het voetlicht te brengen. Dat kunnen wij als geen ander. Met een creatief en passend concept, een strakke planning en een goed geregisseerd evenement, dat helemaal past bij uw ambities. Daarbij bewegen we ons net zo makkelijk in een commerciële omgeving als in een politieke setting of bij een non-profit organisatie.

Waarom

Wij geloven in de kracht van de fysieke ontmoeting. Zeker in ons digitale tijdperk, waarbij meer en meer via e-mail, internet en telefoon wordt gecommuniceerd, heeft een persoonlijke ontmoeting steeds meer toegevoegde waarde. Wij verbinden mensen, merken en organisaties door het bedenken en organiseren van evenementen. Een inhoudelijk symposium. Een jubileum. De kennismaking met een nieuw product. Het bedanken van uw medewerkers. We nemen mensen mee in het verhaal. Laten kernwaarden tot leven komen. We zien elkaar misschien minder, maar als we elkaar zien, willen we een blijvende indruk achterlaten. Een tastbaar resultaat met oog voor de duurzame relaties die we zo belangrijk vinden.

Hoe

Bijzondere ontmoetingen, perfect geregeld. We gaan voor een optimaal rendement, zoals meer merkbekendheid, betrokkenheid of verkoop. Onze uitdaging is om voor iedere opdrachtgever, voor ieder doel, de meest krachtige ontmoeting te bedenken en te organiseren. Uw evenement is het centrale uitgangspunt. De impact ervan valt of staat bij een goede regie, strak projectmanagement, duidelijke communicatie en nazorg. Daarin gaan we zover als nodig is! Zolang het uw boodschap en resultaat versterkt.